top of page

Pildīta paprika🥄



 Sastāvdaļas (6 porcijām):

 • 2 ēd.k. olīveļļas + vēl nedaudz pārslacīšanai

 • 1 dzeltenais sīpols (sakapāts)

 • 3 ķiploka daiviņas (smalki sakapātas)

 • 2 ēd.k. tomātu pastas

 • 500 g jauktas maltās gaļas

 • 1½ glāze vārītu rīsu (balti vai brūnie)

 • 1 bundža (400 g) tomātu gabaliņos

 • 1½ tējk. kaltēta oregano

 • Sāls un pipari pēc garšas

 • 6 paprikas (nogriež augšu un izņem sēklas)

 • 100 g rīvēta čedara siera

 • Svaigi pētersīļi pasniegšanai


 Pagatavošana:

 1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C (ar režģi vidējā līmenī).

 2. Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Pievieno sīpolu un apcep ~3 min, līdz mīksts.

 3. Pievieno ķiplokus un tomātu pastu, maisot apcep ~1 minūti, līdz parādās patīkams aromāts.

 4. Pievieno malto gaļu un apcep ~5 minūtes, maisot un sadalot gabaliņos, cep līdz gaļa zeltaina.

 5. Iemaisi izvārītos rīsus un konservētos tomātus. Pievieno oregano, sāli, piparus un ļauj pasautēties ~5 min, lai šķidrums nedaudz iztvaiko.

 6. Cepamtraukā izkārto piparus ar griezto pusi uz augšu, pārslaki ar eļļu.

 7. Pildi katru piparu ar gaļas un rīsu maisījumu. Pārklāj trauku ar foliju.

 8. Cep ~35 minūtes, tad noņem foliju, pārkaisi ar sieru un cep vēl 10 minūtes, līdz siers zeltains.

 9. Pasniedz ar svaigiem pētersīļiem.


 Pamēģini arī Tu – iespējams, arī jūsu ģimenē šie pipari kļūs par tradīciju!

KONTAKTI

SIA "S FITNESS" (40103889797)
Pīlādžu iela 28 Sigulda, Latvia, LV-2150
E-pasts: info@sfitness.lv

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
VISA

© 2023 by S FITNESS. All rights reserved.

PALDIES PAR ZIŅU!

sazinies ar mani!

bottom of page